Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szőröstalpú Töki Kalandjai

Szőröstalpú Töki Kalandjai

Csikitöki és a traktorista

2022. december 22. - bbwsex

A Traktorista már vagy öt perce elhajtott, és én még mindig ott álltam a kertvárosi, tujákkal tarkított udvarral körbevett házunk előtt. A hó enyhén szállingózott, szőke hajamba kapott a hideg szél, sálamat ráncigálta, szürke szövetkabátom alá bújt. Mindig megnyugtatott a nagy ablakos fehérre meszelt otthon, mosoly suhant át az arcomon.
Vettem egy nagy levegőt, és megpróbáltam egyszerre minden csomagot bevinni, bakancsos lábammal löktem be a bordó ajtót. A bőrönd, és a többi málhám majd kizuhant a kezemből, a karácsonyról ott felejtett ajtódísz leesett a hóba.
Már bántam, hogy Szilágyimit nem hívjam fel, nem kértem, jöjjön ki elém a reptérre. Elegem volt abból, hogy mindig rászorulok, meg akartam neki mutatni, hogy önállóan is elboldogul az öcsikéje. Tizenkét órája nem aludtam, az öreg hölgy, aki mellettem ült a repülőn, vagy beszélt, vagy horkolt. Alig vártam, hogy megszabaduljak a szomszédságától, hazaérve pedig a ruháimtól és vegyek egy meleg fürdőt, mielőtt alszom egy nagyot.
Jól esett az ismerős illatot magamba szívni, a Francia tanulmányi kirándulás kellemes élmény maradt, de örültem, hogy végre otthon lehetek. A nagy terekre osztott házban, a kényelmes egyszerű berendezés között.
Szilágyimit, azonban a bátyámat, hiába szólongattam.
– Hahó, itt van az öcsikéd! Gyere elő! – Benyitottam a szobájába is, hátha alszik, de ott sem találtam. Így sietve kigomboltam az ingemet, közben rúgtam is le magamról a cipőt, szabadultam zoknitól, nadrágtól, végül az alsómtól is, szanaszét hagyva őket a hosszú folyosón.u650-roman-traktor-14156-1.jpg

Vehemensen nyitottam be a fürdőbe, ott azonban földbegyökerezett a lábam. Szilágyimi és a legújabb barátja, éppen a kádban csókolózott, összegabalyodva, félig fekve, kezük, lábuk összevissza lógott a kád peremén túlra.
Csak álltam döbbenten, mozdulatlan, annyit azért sikerült megfigyelnem, a másik fiú hasonlatos a testvéremhez, izmos, sötét hajú, bronzosan csillogó bőrű. A szeme is mosolygott kéken, amint rám szegezte. Akkor fogtam fel, hogy a meztelenségemet bámulja, végigpásztázza közepes testalkatom minden szegletét.
Szilágyimimel kezük még egymás péniszén, bár azt nem mondhatnám, hogy megzavartam őket. Először meglepődtek, majd összenéztek, és elmosolyodtak.
Nem is értettem magam, miért vagyok olyan suta, a bátyámat már ezerszer láttam meztelenül, és csókolózni lányokkal, fiúkkal is. Mégis, akkor remegtem minden ízemben, és próbáltam a péniszemet rábírni, ne akarjon merevedni. Igyekeztem nem bámulni, ahogy Szilágyimi megfogja barátja állát, és érzékien, finoman elkezdi csókolni, mintha nekem tartanának bemutatót.
- Akkor lőttek a fürdésemnek, pedig nagyon szerettem volna felfrissülni.
Semmi válasz.
- Nem értelek titeket, egy csepp víz sincs a kádban, miért nem mentek Szilágyimi szobájába?
- Lefürdessünk, öcskös? – kérdezte az ismeretlen fiú.
Szilágyimi szemöldöke felszaladt, míg én úgy tettem, mint aki nem érti a célzást, bár a merevedésemet már nem tudtam visszatartani. Olyan erotikus hullámok áradtak felém, és annyira szenvedélyesen nyúlt Szilágyimi és az idegen egymáshoz, hogy nem tudtam magam kivonni a hatása alól.
- Úgy érted, hogy megmossuk, és te, vele is foglalkoznál? –kérdezte Szilágyimi.
- Baj lenne?
Mintha ott sem lennék, tárgyaltak tovább, rólam. Sugdolózni kezdtek, majd egyszerre pillantottak rám.
- A barátom Traktoros, rendes srác, és nagyon helyes. Gyere ide Csikitöki, a fürdés miatt ne legyen gondod. – Ezzel Szilágyimi megnyitotta a vízcsapot, Traktoros pedig kilépett a kádból. Az, hogy lenyűgözött teljes meztelensége, talán találó arra az érzésre, amit kiváltott belőlem. Soha nem éreztem még csak hasonlót sem, egyetlen fiú sem indított el bennem semmit. Azonban Traktoros, olyan delejes hatással volt rám, a testemre legalábbis, mintha tíz szép, meztelen nő közeledne felém.
- Szóval te vagy Csikitöki…
Kinyílt a szám, de válaszolni már nem sikerült. Traktoros mintha ezer éve ismerne, az arcom jobb felére tette a kezét, majd megcsókolt. Szörnyen elgyengített, fel sem fogtam, hogy fiú gyakorol felettem hatalmat, csupán azzal, hogy létezik. A csók alatt, mint egy béna álltam, merev péniszem Traktoros bőréhez nyomódott. Már meg sem próbáltam visszafojtani a nyögésemet, mert az olvadó valami egészen magával ragadott.

Traktoros vállába kapaszkodtam, amikor kettőnk teste közé vitte kezét, hatásosan csúsztatva egyre lejjebb, hogy elérje az ágyékomat, és kezébe vegye a péniszemet. Annyira gyorsan történt minden, hogy a valahol bennem keringő tiltakozásom elveszett, a kiáltás is: Állj, hé, én hetero vagyok.
Csak azt vettem észre a kádba segít Szilágyimi vigyorogva, elkapja Traktoros kezét, maga fölé húzza egy rövid csók erejéig, míg én mellé csúszok az egyre növekvő habfedésbe. Szilágyimi ezután a kád fejéhez, a peremre ült, lábai a fejem két oldalán, Traktoros kívül maradt a kád oldala mellett térdelt.
- Tesó, én megmosom hajad - kezdte el vizezni, majd habozni a fejem Szilágyimi - én pedig a szerszámodat - folytatta a barátja.
Végre, sikerült pár szót kinyögnöm.
- Boldogulok magam is, szeretnék egyedül maradni. Nem kérek segítséget a fürdéshez.
- Ó, de te fáradt vagy tesó, bízd csak ránk magad.
- Bizony, isteni lesz a tisztálkodás, meglásd - mosolyogta Traktoros, aki ekkor már az ágyékomat habozta, rendkívüli erotikus hullámzást elindítva bennem. Míg Szilágyimi a fejtetőmet és a tarkómat masszírozta a habbal, és figyelte mit csinál a barátja, addig az körbe-körbe habozta az ágyékom, mind kisebb körben a golyóim és a férfiasságom körött. Amint a golyóimat a nagy tenyerébe vette, majd finoman mosdatni kezdte, megrázott az elektromossághoz hasonlatos valami. Traktoros közben a mellkasom fölé hajolt - mellbimbóm épp kilátszott a vízből - nyelve mindkét mellem nyalogatta felváltva, ujjai pedig a golyóimról a péniszemre csúsztak.
Fel, le, játszott egy kicsit, majd tenyérrel simogatott: a makkomtól egészen le az ánusomig.
Már ott tartottam, hogy mindegy hogy csinálja, és miképpen, élvezetet akarok.
Szilágyimi közben megmosta, és leöblített a hajam, a vállamat és a hónaljamat is, ezzel az ő munkája velem kapcsolatosan véget is ért.
A barátja mögé térdelt, s míg az, velem foglakozott, ő addig Traktoros nyakába csókolt, fülcimpáját nyalta, jobb kezével, hol a saját, hol Traktoros méretes péniszén húzogatta a bőrt. Közben közelebb csúsztak a felsőtestemhez kissé, Traktoros a kád fölé hajolt, hogy megcsókolhasson. Ekkor lettem aktív valamennyire, a kezeim a nyakába kulcsolódtak, közel húztam magamhoz, és nyelvem visszasimogatta az övét.
- Ó, egy pillanat – szólt Traktoros nemsokára a mosdó fölötti polchoz nyújtva kezét - itt van az óvszer - adta át Szilágyiminek a fényes tasakot, aki csókkal köszönte meg neki a szívességet, és már tépte is fel a kelléket. Látni nem láttam, de elképzeltem a testvérem miképpen gördíti az eper illatú, vékony gumit fel az álló dákójára, hogyan húzza széjjel Traktoros farpofáit. Nyálat vitt a bejáratához, majd lassan döfködni kezdte a helyet, míg éreztem Traktoros testének várakozó feszülését.
Addigra már lüktettem, Szilágyimi nemsokára megragadva Traktoros vállát, pumpálni kezdte, méghozzá igen gyakorlottan és szenvedélyesen. Traktoros szemében árnyékok szaladgáltak, és sóhajok hagyták el a száját, ha nem éppen velem csókolózott. Keze már nem annyira egyenletes tempóban húzogatta a bőrt a fitymám felett, de addigra már olyan állapotba kerültem, hogy mit sem számított, egészen beleremegtem az élvezetbe.
Gondolkodni utána sem tudtam, csak néztem, ahogy Traktoros megragadja a kád peremét az utolsó, igen erős lökések alatt, míg a bátyám el nem élvez.
Amikor Szilágyimi a szemetesbe hajította a használt óvszert Traktorost a kád végére ültette, elé térdelt, én pedig a kihűlő vízben bámultam, miképpen bólogat a fiú vaskos szerszámán addig, míg az tele nem lövi a száját.
- Ez jó fürdés volt, nemde öcskös?
Erősen vörösödtem, nem tudtam, mit mondjak Szilágyiminek.
- Na, uzsgyi aludni, nekünk is le kell mosdanunk Traktorosnal.

Először fel sem fogtam, hogy első meleg élményemet szereztem, csak ébredés után gondolkoztam el azon, hogy mehettem bele a dologba. Erős szégyenérzet kapott el, Szilágyimi miatt, akivel mindig is remek kapcsolatunk volt. A szüleink politikához kötött munkájuk miatt sokat tartózkodtak külföldön, Szilágyimi így fontos szerepet kapott az életemben. Erős és megbízható, ugyanakkor kellően laza volt, mégsem kallódtam el mellette, mert a tisztességre tanított.
Azonban nem mertem a szeme elé kerülni, pedig mardosott az éhség. Hat órát aludtam csupán, feltételeztem, hogy Traktoros még náluk tartózkodik. Megfogadtam, soha többé nem teszek ilyesmit, ezen túl bármikor is látom meg Szilágyimit valakivel, gyorsan elhagyom a terepet.
Traktorost pedig…reméltem, hogy soha többé nem látom,…különben bizonyosan a lábai elé vetem magam, és kérlelem: nyúlj hozzám megint, mert csodálatos dolgot kaptam tőled.

A feleségem elkurvítattam

Még fiatal koromba nagyon élveztem ha az anyám használt bugyiját felvehettem S a ruháit is. egyik alkalommal meglátta az öcsém S patáliát csinált belőle S azóta csak akkor öltöztem női ruhába ha tudtam,hogy nem lát meg. Az egyik ilyen alkalommal felvettem az anyám használt összepisilt bugyiját S az egyrészes bő ruháját S elmentem az egyik már elhanyagolt temetőbe ahol már az öcsémet is megszólították, de engem megfogdostak.
Nagy örömömre egyik koma megfogta a mellemet ami egész lapos volt hisz fiú voltam. de ők ezt eleinte nem tudták. Mikor a ruha alá nyúltak S észrevették a felállt farkamat félrehúzták a bugyit ami rajtam volt S megdöntöttek ,majd az idősebbik koma a számba rakta a közben elővett faszát. A fasz fején nem volt bőr S ekkor értettem meg már előre S később is miért szerette a feleségem az olyan faszt amelyik körül volt metélve,mert egyáltalán nem érzett rajta a pisi szag.

horror2_m.jpg

Még sose volt számba más férfi fasza az enyémet meg rendszeresen leszoptam S órákig el tudtam vele játszani S harapdálni majd teljes lökéssel belenyomta a hosszú faszát a seggembe ami különleges volt, de nagyon jól esett.Erre megkértem húzd ki,majd egy hirtelen lökéssel megint basszál seggbe mert ez nagyon jól esett S igazán finom volt. Vagy másfél órán keresztül basztak felváltva mind a ketten S a végén megszoptattak. Sajnos arra amikor elhatároztam elmegyek kurválkodni nem mostam ki a seggemből a szart S így a számban éreztem a szaros faszát a komáknak. Legközelebb már más volt, de legközelebb négyen basztak seggbe S néha a számba mentek el. Egyre jobban tetszett a srácok gecije amit élvezettel nyeltem le. Volt olyan hét hogy reggel S este is találkoztunk S mindkét alkalommal leszoptam a gecijüket a farkukból. Ha egyszer nem tudtam elmenni,mert nem akartam otthon lebukni egész nap hiányérzetem volt. Közben béget ért az iskola S én más városba költöztem S így elmaradtak ezek az élmények is.

A másik városba az egyik osztály társam még a suliban elővette a faszát S elkezdett vele játszani. Nem vette észre,hogy észrevettem S csendben odamentem mellé S amikor kezdett elsülni a fasza gyorsan lehajoltam S bekaptam a faszát,hogy a számba ürítse a gecijét. Ezen meglepődött S mondtam neki,ha csendben maradsz elmegyek hozzád a suli után. Úgy is lett. ő egy külön álló kis házban lakott egyedül S csak egy egyágyas szobája S egy zuhanyozója wc-vel volt.Gyorsan ledobta magáról a ruhát S segített nekem is majd megfogta a farkam S bekapta teljesen a tövéig S szopta szívta markolászta a tökeimet.

Mondta gyorsan ennél nagyobb örömet nem is tehettél volna velem,mert a háziúr elment két hétre a feleségével nászútra S most nincs szexpartnerem. miután kinyalta a seggemet S a seggembe beledugta a faszát elélvezett majd elmondta,hogy őt hetedikes korában az apja elcsábította S leszopta, majd az anyja is addig molesztálta amíg őt meg nem baszta. Később amikor már új szomszéduk költözött az öregasszony helyére az apja összehaverkodott a szomszédasszonnyal akit rendszeresen kefélt,míg annak a férje az én anyámat is megbaszta, de később az apámmal közösen franciáztak S szopták le egymást. Majd a két nagy fia a huszonkét S huszonnégy éves fia kezdte baszni az anyámat S nemegyszer fel is csinálták. Az egyik alkalommal engem is becsábítottak az anyám lába közé, de én nem voltam hajlandó megbaszni az anyámat S ezért verést is kaptam az anyámtól.Ezért kerestem egy olyan iskolát ahol távol tudtam maradni tőlük.

Persze az egyik alkalommal két osztálytársnőnk észrevette mit csinálunk egymással S az éjszaka alatt bekötötték a szememet S a számba dugtak -később megtudtam-a bugyijukat S összekötözték a lábamat kezemet ,majd átvittem egy másik szobába S egész éjszaka ugráltak a farkamon S szopták rázták a farkamat. Mikor reggel felébredtem az egyik tanérnőnek a lába között feküdtem S a melleit markolászva ébredtem fel. Ekkor a tanárnő közölte,vagy hajlandó leszek baszni őket vagy elhíresztelik,hogy buzi vagyok S kitiltanak az iskolából. Így aztán kénytelenek voltunk néha nagy nagy titokba találkozni, míg végül is összehoztam egy orvossal a barátomat S szexpartneremet akinek én keféltem a feleségét S a lányát is.

Később amikor elkerültem ebből az iskolából S megismertem a feleségemet pár évre rá kiderült,hogy elvettem agy vidéki leányzót aki már megjárta az amerikai ,holland S német stúdiókat mint hivatásos pornó színésznő S nagyon sok állattal S különböző nemzetközi férfivel is kötött bensőséges testi kapcsolatot, hisz nem volt olyan nap 14 éven keresztül az életében, amikor két három férfivel is kefélt csak naponta.

Persze olyan ruhákba járt ami áttetsző volt S ezáltal is ingerelte a férfiakat akik rendszerességgel megerőszakolták amit ő örömmel vett tudomásul. Ha leült vagy ledőlt valahová mindig úgy igazította a hosszú szoknyáját, hogy kilátszottak a szőrös pinája S a hosszú combjai is.leszoktattam a melltartókról is S mindig élveztem ahogy az átlátszó ruha alól látszanak a lengő mellei is. A ruhái annyira begerjesztettek,hogy sokszor magam is úgy sikerült alányúlnom,hogy a piacon is S a tömegközlekedési eszközökön sikerült a bő szoknyáját felrántani S ezáltal kilátszottak a feneke S a nagy szőrös pinája. Az egyik Pesti látogatáskor a vidám parkban a fúvókának sikerült úgy felfújni a szoknyáját,hogy az beleakadt valamibe S kb negyven percig láthatták a teljes csupasz fenekét S a nagy szőrös pináját. Nekem örülten tetszett a dolog. A másik alkalommal lehúztam a bugyiját S a szoknyáját letéptem amikor ki akart szállni,hogy egyedül megy tovább. Persze valakik felvették S utána megunván szóltak,hogy vigyem el ha érdekel ez a kurva vagy eladják külföldre. Sajnos a nyakamba maradt. MÁR HÚSZ ÉVE NEM VOLT TESTI KAPCSOLATOM VELE,MERT RÁKAPOTT A NÉGEREKRE ÉS UTÁNA A LOVAKRA.

A fiatal Töki

Még egészen fiatal voltam,de még alig jártam iskolába amikor feltűnt a budiba a srácok farka. Összehasonlítottam az enyémmel és aztán az egyik alkalommal amikor nem voltak itthon a barátom szülei elmentem hozzájuk és megmutattuk egymásnak a fütyinket.a barátom odahajolt és bekapta a farkamat mire szóltam nehogy leharapd.ne félj csak kíváncsi voltam rá milyen a tied,mert az öregem mindig bekapja az enyémet, de ő nem engedi,hogy én is bekapjam az övét.Lassan lehúzta a faszom elejéről a bőrt és elkezdte nyalogatni és ahogy megmerevedett és simogatta hirtelen valami különös érzés foly le bennem majd elsült és egy csomó valami jött ki belőlem. Akkor tudtam meg mi ez geci .Később otthon én is addig játszottam a fütyimmel,hogy az elsült és amikor már mindenki aludt addig hajoltam amíg sikerült a saját farkamat bekapnom és leszopnom magamat. Ez nekem annyira tetszett,hogy elmondtam a barátomnak aki ezt érdekesnek találta.

 

Legközelebb amikor elmentem hozzá megmutattam hogy csinálom és addig játszottunk vele míg sikerült a saját faszát is leszopni. Attól kezdve mindig is leszoptuk egymást és én nagyon örültem ezeknek a szeánszoknak.Egyszer az esti órákban mentem hazafelé és az egyik temetőben odajött hozzám egy középkorú férfi és megkérdezte leszophatja a farkamat,Ha megengedem fizet is érte. Mivel nekem nem volt zsebpénzem így belementem és amikor kiszívta a gecimet a farkamból lenyalogatta a farkamat és jó sok pénzt kaptam érte. Ezután már rendszeresen szoptattam a komát és később másokat is odaengedtem a farkamhoz szopásra.

 

Az egyik alkalommal az egyik koma megkérdezte megengedném e hogy bedugja a farkát a seggembe, de erre nem voltam hajlandó.A barátom akinek még az elején elmondtam a dolgokat és ő is ott volt közölte,hogyha vigyáznak rá akkor dugják meg. A srácnak annyira tetszett a seggbe baszás,hogy aztán én többet nem is foglalkoztam vele. Ettől kezdve a saját pincénkbe menetem le és ott alakítottam ki egy kis pihenőz ahol egy fotelben rendszeresen maszturbáltam,majd észrevettem,hogy olyan alacsonyan ülök,hogy az arra járó asszonyok vagy lányok akiknek rövid volt a szoknyájuk alá lehetett látni és azoknak a látványára vertem ki a farkamat és nyeltem a saját gecimet.

 

Közben valahol kaptam egy fertőzést és az arcomon kiütések keletkeztek, de nagyon borzasztó volt. A szüleimnek egy ismerőse vett belőle mintát és csinált belőle egy szérumot amit aztán húsz injekció következményekért belém kellett adni az orvosoknak.Mivel akkor már nem itthon tanultam hanem egy másik városban az ajánlott orvoshoz mentem el. Az levetkőztetett meztelenre és elkezdett vizsgálni és amikor a farkamhoz ért alig nyúlt hozzá máris merevedésem lett. erre megkérdezte ilyen hamar felizgulok.Mire közöltem már régen voltam ilyen helyzetben, de nem akartam elárulni,hogy magamnak szoktam kiverni vagy leszopni a farkamat.

 

Ekkor elkezdett simogatni és ahogy felállt a farkam lehajolt és megszagolta a farkamat és egy óvatlan pillanatba bekapta ami nagyon jól is esett. Kérdezte voltam e már nővel,vagy férfivel.Mondtam sajnos nem és már régen próbálok becserkészni lányokat de nem sikerül.Erre közölte,hogy ő nős de inkább a fiukat szereti és az előbb majdnem teljesen kiszívta belőlem a gecit ami már megjelent a farkam végénél. Mondtam neki én úgy vagyok ezzel,hogy vagy kiverem,vagy lehajolok és saját magamat szopom le, de már szoptak le mások is és volt olyan,hogy fizettek azért mert megengedtem,hogy leszopják a farkamat.

 

Erre közölte,ha gondolom meghív hozzájuk egy alkalommal vacsorázni és akkor a feleségét ráveszi,hogy szabadítson fel vagyis keféljen veled,bár van egy 17 éves lánya is és tudja,hogy van egy barátja, de állítólag még nem kefél vele. Te ha lehet rendszeresen keféljél a nejemmel és próbáld meg hátha kefél a lányom is veled és ha igaz ez akkor elmondanád nekem és én rávenném a srácát dugjon velem is. Amiért ráveszem a feleségemet,hogy szabadítson fel és ezentúl rendszeresen megkefélheted hálából én is leszophatlak rendben van mondtam neki igen. Úgy is lett két nap múlva eljött a leánya és elhívott egy szombat esti vacsorára és amikor a barátnője felállt és ekkor felhúzta a szoknyáját és ráült a farkamra. olyan könnyedén ment a farkam bele mintha mindig is ez lett volna a helye. Addig ugrált rajta amíg elélveztem és nem engedte ki a farkamat,majd lehajolt és leszopta a farkamat és nekem odatartotta a pináját,hogy nyaljam ki. Ennél nagyobb örömet igazán nem okozhatott,mert mindig is szerettem volna pinát nyalni, de eddig nem sikerült hozzá jutnom.

 

Megmondta,hogy azaz érzése,hogy az apja azért hívott meg vacsorázni,mert meg akarja keféltetni az anyját, mert az apja buzi és csak ritkán fanyalodik arra,hogy keféljen a feleségével, de a múlt hónapba annyira bezsongatta az anyám,hogy felcsinálta és most gyereket vár. Biztosan azt akarja,hogy dugjad meg. Én beleegyezem,de akkor engem is meg kell hogy rendszeresen basszál mert én is kívánom a faszt talán még jobban mint az anyám. Már volt egy kirándulásunk ahol engem akartak megbaszni, de közöltem a két sráccal kefélek velük egész éjszaka,ha előtte vagy két órán keresztül többször is megbasszák az anyámat és telelökik gecivel.Amit aztán meg is csináltak.

 

Majd folytatom,mert ez az első igazi élményem, de sajnos el kell mennem.

EGY NŐ LÁBAKÖZE EGY ARANYBÁNYA 2.rész

Nos ezután a jelenet után elmentem és jól
le zuhanyoztam!
Igen ám,de Ildikó nem hagyott nyugton,bejött és elkapta a farkamat és elkezdte verni,
ami nem is volt olyan rossz élmény,de én
még akartam egy kicsit a jó fürdővíz alatt
elnyúlni!
Na nem bánod hogy bejöttem Karcsikám?
ami azt illeti nem bántam mert nagyon jól esett ahogy a faszomat verte s közben a pináját felém nyomva elkezdtem ujjazni,ami meg neki nagyon jó volt,
Karcsi csináld ezt mert elakarok élvezni
egyszer csak a pina nedv úgy jött ki Ildiből mintha öntötte volna! nyald ki Karcsi a pinámat
Szereted ha csúnyán ordenáré módon beszélgetünk!
persze hogy szeretem,
akkor nevezz mindent a nevén OKÉ,
jó rendben van Te kurva akkor szopd a faszomat és szívjad ki a gecimet az utolsó cseppig,érted kurva !
értem hát,akkor te meg gyere és nyald ki a picsámat,de nagyon úgy hogy én érezzem a nyelved bent a picsámba egészen nyomd fel,és szívjad a pinámat de nagyon!
lefeküdtünk 69 - es pózba és én elkezdtem nyalni a csiklóját s szép lassan behatoltam a pinájába a nyelvemmel,
Karcsi nyald a picsám élvezni akarok és te is élvezz bele a számba,nyelni akarom a gecidet s mindet !
legalább félóráig nyaltam a picsáját és éreztem,hogy kezd vonaglani alattam,egyszer csak egy nagy ordítás és Ildikó egy nagyot élvezett a számba,nekem sem kellett sokig várnom és teli nyomtam a száját egy jó adag gecivel!
Mind a ketten kinyúltunk mint a gyalog béka.Ildikó volt aki megtörte a csendet illetve a nyögéseket!
Tudod Karcsi most pihenjünk egyet mert hosszú az éjszaka!
Miért egész éjjel baszni akarsz kérdeztem?
Ami azt illeti igen,gondolod csak egy menetre hívtalak?
nem de azért pihenni is kell!
Azért hívtalak fel,mert megtetszettél és
azt mondtam magamnak,hogy ebből a fiatal srácból ki facsarom azt a gecit amit nagyon sokáig nem kaptam meg!
Leültünk vacsorázni és beszélgettünk közben!
Ildikó Te mit kerestél a busz megállóba?
Karcsi az az igazság hogy azért mentem fel a Határhegyi Étterembe,hogy fogjak magnak egy pasit,mert én egy kurva vagyok tudod,s már olyan régen basztam meg szoptam,hogy nagyon hiányzott a szex!
Nem értem hogy hogy Te egy kurva vagy?
Na szóval ne értsed szó szerint,de tényleg én tényleg egy olyan nő vagyok aki szereti a faszt,de nem ingyen!
Igaz volt egy férjem,de az sajnos elhunyt már 5 éve,s nagyon jól megértettük egymást minden tekintetben,még a szex terén is!
Hihetetlen egy jó ember volt! S ami azt illeti én soha nem csaltam meg!
A halála nagyon megviselt,mert ilyen embert nem igen lehet találni!
S akkor miért lettél pénzes kurva?
Azért mert a volt férjemnek és nekem is
kölcsönöm,ami nem kevés,s még mindig tart,mert annyi pénzem nem volt,így kénytelen voltam valamihez kezdeni!Érted
Karcsi? Igen értem és azt is megtudom érteni hogy ezt a mesterséget választottam!
Igaz ez a legősibb mesterség,s ha valaki jól csinálja akkor az viszi valamire!
S akkor most én mennyivel tartozom Neked?
Te Karcsi nem tartozol nekem,mert én úgy gondoltam hogy Te lennél az én bikám!
Mert amint látom neked a farkad nem kicsi!lemérném ha engeded?mérjed ezen ne múljon !
Ildi elment egy mérő szalagért és neki állt és felszopta a faszomat s úgy mérte le! Na és mekkora? Karcsi ekkora faszt
még nem láttam életemben miért mekkora ?
31 cm ekkora fasza még a lónak sincs!
hát ezt éreztem én amikor szoptam,hogy alig fért bele a számba!
Nos vacsora után mit csinálunk Ildikó!
Mivel azt mondtam hogy egész éjjel baszunk,szopok,és Te nyalod a picsám s ez után jól megbaszod a seggemet!
De nem fejezted be a történeted,hogy mit kerestél az étterembe?
Azt már mondtam hogy egy pasit akartam fogni magamnak!
Na és sikerült,akkor most nem lennél itt!Egy normális pasit nem találtam magamnak,s igaz egy lett volna,s a Wc - ben le is szoptam,de nem volt valami úriember,s elzavartam! S így mérgemben
lementem a buszmegállóba ahol találkoztunk ! S most itt vagy nálam,s azt szeretném ha hetenként fel jönnél hozzám és egy jót szexelnénk!Mit szólsz
hozzá! Benne vagy ? Igen benne vagyok !
Akkor menjünk be a szobába és megint felszopom a faszodat s Te addig ujjazol!
Oké rendben!

Folytatása következik

 

gabor_ciganyok.jpg

süti beállítások módosítása